Raadplegingen en verlof

  Raadplegingen

We werken enkel op afspraak. Deze kunnen best online gemaakt worden, maar telefonisch kan uiteraard ook. Indien de consultaties volzet zijn, kan je altijd telefonisch contact opnemen en zien we hoe we jullie best kunnen helpen.

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten.

Het werken in de consultatieruimte geeft ons enkele belangrijke voordelen: Het medisch dossier is bij de hand, alle nodige materiaal is voorhanden en het onderzoek kan gebeuren in perfecte omstandigheden.

We werken enkel op afspraak en er zijn geen vrije raadplegingen. Afspraken kunnen zowel online als telefonisch worden vastgelegd. Wens je een telefonische afspraak te maken, bel dan zo vroeg mogelijk.

Er is steeds een vrije artsenkeuze.

Spoedgevallen

Bij verwondingen of klachten die een spoedonderzoek vereisen, bel je best even op alvorens langs te komen teneinde niet voor een gesloten deur te staan. Spoedgevallen worden tussendoor opgevangen.

Wie in het weekend of op een feestdag een huisarts nodig heeft, kan terecht in de huisartsenwachtpost Meetjesland. Die werd gebouwd bovenop de spoedgevallendienst van AZ Alma te Eeklo. Het telefoonnummer is 1733. De huisartsenwachtpost is bemand in de weekends (vanaf vrijdagavond 19 uur tot en met maandagmorgen 8 uur) en op feestdagen (vanaf de avond voordien om 19 uur tot de ochtend nadien om 8 uur).

Wie tijdens de week tussen 19u en 8u dringend een huisarts nodig heeft, contacteert ook 1733.

verlofperiodes

Dr. Agnes Coenegrachts: 26 tem 29 dec 2023

Dr. Mieke Latruwe: 2tem 5 jan 2024 – 3 tem 10 april 2024 – 19 tem 30 aug 2024  – 9 tem 11 okt 2024

Dr. Emma Sonneville: 

 

Er zijn 2 brugdagen waarop de praktijk gesloten is: vrijdag 10mei 2024 en vrijdag 16 aug 2024